Werkwijze

Een goede match is een win-win voor opdrachtgever en professional. Hoe realiseren wij die match, hoe gaan wij te werk?

De perfecte match begint bij jou

Je denkt na over een nieuwe stap in jouw carrière. Via ons netwerk of social media komen wij persoonlijk in contact. Als jij geïnteresseerd bent om te sparren over jouw toekomst, plannen wij samen een gesprek op locatie (of online). Gezamenlijk stellen wij dan een op maat gemaakt plan op. Dat helemaal past bij jouw persoonlijkheid, wensen en ambities.

Jij bepaalt met wie je in gesprek gaat

Vanuit dit plan verkennen wij welke organisaties interesse hebben om jouw cv te ontvangen. Soms voor een gerichte vacature of juist voor een open gesprek. Hierover gaan wij vervolgens samen met jou in gesprek. Jij bepaalt uiteindelijk zelf welke organisaties jouw cv mogen ontvangen.

Wij begeleiden je bij die gesprekken

Op basis van jouw cv en persoonlijke impressie nodigen een of meer organisaties je uit voor een kennismakingsgesprek. Wij ondersteunen je daarbij als sparringpartner en bereiden je optimaal voor. Dat doen we door te helpen met het plannen, voorbereiden en eventueel met het oefenen van sollicitatiegesprekken. En uiteraard geven we je alle informatie over de functie en opdrachtgever die je nodig hebt.

Aansluitend aan de verschillende gesprekken volgt er een aanbod. Gedurende dit hele proces kun je bij ons terecht voor advies en helpen wij je bij het maken van keuzes. Zijn jullie allebei enthousiast en voelt het goed?

Resultaat: de perfecte match!

Je gaat aan de slag bij een nieuwe werkgever. Gefeliciteerd! Uiteraard houden wij contact met je. Ook ondersteunen wij je waar nodig in het onboardingsproces.